Bepaal samen met ons de koers voor de Infinite Enterprise: ExtremeCloud™ IQ, “verbazingwekkend eenvoudig, ongelofelijk slim “, ontworpen om elk aspect van uw netwerk te stroomlijnen, van implementatie tot onderhoud. ExtremeCloud is gebouwd met het menselijke element in gedachten, waardoor IT en zakelijke focus worden geholpen op wat echt belangrijk voor hen is in plaats van zich bezig te houden met ondergeschikte en tijdrovende operationele taken. De hoogtepunten op een rijtje:

Aantrekkelijke TCO

ExtremeCloud biedt u op maat gemaakte apparaten als een kant-en-klare oplossing, inclusief ondersteuning, onderhoud en SD-WAN-services - ideaal om netwerkbeheer snel, veilig en betaalbaar naar de cloud te verplaatsen.

Gecentraliseerd beheer en veilig netwerken

Met ExtremeCloud profiteert u van een betrouwbare, gecentraliseerde beheeroplossing voor wired, wireless en op SD-WAN gebaseerde infrastructuren - inclusief krachtige beveiligingsfuncties voor een veilige werking.

Uitstekende applicatieprestaties

Of het nu gaat om site-to-site of site-to-cloud scenario’s, ExtremeCloud zorgt te allen tijde voor stabiele, hoogwaardige prestaties van uw bedrijfsapplicaties - zelfs in veeleisende, zeer schaalbare omgevingen.

Wij zijn er voor u

De experts van Extreme Networks en Westcon staan altijd voor u klaar om u te helpen de ExtremeCloud te bedienen en uw klanten te helpen het potentieel van de oplossing vanaf de eerste dag te benutten.

FOok voor u als reseller is het de moeite waard om nu met ExtremeCloud te starten: Niet alleen omdat u met deze oplossing een solide basis legt om de Cloud-gedreven netwerken van uw klanten voor de toekomst te beheren en te optimaliseren - maar ook omdat ExtremeCloud u mogelijkheden biedt voor add-on services en zet uw eigen bedrijf met succes om in een bedrijf met terugkerende inkomsten.

En het wordt nog beter: als onderdeel van de “Touch the Cloud”-actie belonen we de meest succesvolle ExtremeCloud-partners de komende maanden met een uitnodiging voor een spectaculaire ballonvaart!

Hoe kom je in aanmerking? Meld u eenvoudig aan voor de actie via het formulier aan de rechterkant. U ontvangt dan direct van ons een bevestiging van deelname met uw persoonlijke ExtremeCloud-verkoopdoelstelling - en als u dit doel bereikt, doet u mee aan de loting voor de ballonvaart in uw regio.

Succes! Als je nog vragen hebt over ExtremeCloud of de actie, helpt ons team je graag via [email protected].

* Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid

Voorwaarden

Door deel te nemen aan dit incentive bevestigt u dat u ervoor hebt gezorgd dat dergelijke deelname in overeenstemming is met het eigen interne beleid en de procedures van uw organisatie met betrekking tot incentives, anti-omkoping, geschenken, gunsten en amusement en dat u de incentive onder de aandacht van uw organisatie en verkrijg de nodige goedkeuringen voordat u de incentive ontvangt.

 1. Tijdens de incentiveperiode van 1 maart tot en met 31 augustus 2023 worden alleen ontvangen bestellingen bij Westcon tegen handelswaarde exclusief btw in aanmerking genomen.
 2. Deze beloning wordt gegeven op alle Extreme Networks-activiteiten die zijn geplaatst voor Subscription inkomsten (bijv. SKU's vanaf XIQ-*** of vanaf XSW-***). De incentive is alleen voor Extreme Authorized Partners. Diamond- en Gold-partners zijn uitgesloten van deze incentive.
 3. Elke Partner dient de ExtremeCloud ESS (Sales) training te hebben gevolgd
 4. Doelen worden voor elke geregistreerde partner gedefinieerd en in een aparte e-mail doorgestuurd.
 5. Bestellingen die zonder inkooporders zijn geplaatst worden niet geaccepteerd.
 6. De top 10 partners met de grootste omzetgroei ten opzichte van het doel komen in aanmerking voor een voucher voor een ballonvaart ter waarde van $ 500. De prijzen worden toegekend uit een vooraf bepaald prijzenfonds op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, als de behaalde verkopen gelijk zijn.
 7. Registratie is namens het bedrijf, niet het individu. Door actief deel te nemen aan het selecteren en regelen van deelname van mijn personeel aan de bovenstaande incentive, ben ik verantwoordelijk voor de aangifte en betaling van alle toepasselijke PAYE- en volksverzekeringsverplichtingen met betrekking tot deze incentive, hoewel Westcon de vergoeding verstrekt. Westcon zorgt ervoor dat u voldoende informatie heeft voor die aangifte.
 8. Westcon behoudt zich het recht voor om prijsondersteunde zaken uit te sluiten.
 9. Beloningen worden alleen aan ontvangers verstrekt op voorwaarde dat hun deelname aan het programma is goedgekeurd door een persoon in hun organisatie die bevoegd is om hun deelname goed te keuren.
 10. Westcon behoudt zich het recht voor om beloningen in te trekken als de Westcon Group-account van uw organisatie achterstallig is.
 11. Geen contante alternatieven beschikbaar.
 12. Westcon is niet verantwoordelijk voor eventuele belastingverplichtingen die verband houden met het verstrekken van de incentive, inclusief maar niet beperkt tot die welke worden opgelopen door de individuele ontvanger en de wederverkoper.*
 13. Alleen ontvangers die waar nodig gegevens van eindgebruikers verstrekken, komen in aanmerking voor deze incentive. Westcon behoudt zich het recht voor om de beloning op elk moment in te trekken of te wijzigen - de beslissing van Westcon is definitief.
 14. Alle vragen over deze incentive moeten schriftelijk per e-mail worden ingediend.

* Door actief deel te nemen aan de bovenstaande incentive, ook al biedt Westcon deze aan, ben ik verantwoordelijk voor de aangifte en betaling van eventuele toepasselijke belastingverplichtingen, inclusief maar niet beperkt tot inkomstenbelasting en sociale/nationale verzekeringen in verband met deze incentive. Westcon zal ervoor zorgen dat u over voldoende informatie beschikt voor een dergelijke verklaring.