De weg naar het goud

Als Authorised Partner komt u in aanmerking voor tal van aantrekkelijke voordelen:

  • Expertise kortingen
  • Kortingen voor nieuwe klanten
  • Sterk gereduceerde NFR apparatuurbestellingen
  • Toegang tot onze Partner Locator en Partner Portal

Een autorisatie krijgen is slechts de eerste stap - ga voor goud met ons! Doe mee aan onze nieuwe ‘Go for Gold’ promotie en ontdek nog meer spannende beloningen!

Goud is meer dan een partner level

Als Gold Partner krijgt u toegang tot vele exclusieve voordelen:

1. De gold status onderscheidt u van de concurrentie
Als Gold Partner maak je deel uit van een exclusieve kring van toonaangevende Extreme Networks partners uit jouw regio. Je bent gekwalificeerd om de meest aantrekkelijke projecten aan te pakken voor toonaangevende organisaties uit alle relevante verticals. Dit biedt je de mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrentie en je te positioneren als Trusted Advisor voor je klanten.

2. Profiteer van aantrekkelijke kortingen
Zodra u de Gold Status bereikt, krijgt u nog meer aantrekkelijke kortingen. Extreme Networks biedt je aantrekkelijke Growth Incentive Rebates, kent motiverende Expertise Rebates toe als je succesvol specifieke flagship SKU’s verkoopt en kent extra New Account Rebates toe als je succesvol new logo’s werft.

3. Veiligstellen van marketing development funds
Als Gold-Level partner kunt u deelnemen aan het op voorstellen gebaseerde MDF-programma van Extreme Networks. Hiermee kunt u aanspraak maken op marketingondersteuning voor gezamenlijke activiteiten om u te helpen de weg vrij te maken voor toekomstige bedrijfsgroei.

4. Maak optimaal gebruik van Extreme’s Deal Registration Program (EDRP)
Het EDRP programma beloont partners voor het vertonen van gewenst verkoopgedrag, het binnenhalen van nieuwe klantkansen en het bieden van value-selling door klanten en prospects te informeren over Extreme.

5. Krijg de nieuwste Extreme apparatuur tegen NFR tarieven
Als Gold Partner krijgt u Extreme Networks apparatuur met een speciale korting. Dit helpt u om uw showroom goed gevuld te houden en garandeert voldoende gelegenheid om de nieuwste modellen uitgebreid te testen.

6. Word lid van de gemeenschap en word een Champion of een Hero
Elk jaar erkent Extreme een elitegemeenschap van partnermensen - als Champion (als ze uit de verkoop komen) of als Hero (als ze uit een technisch team komen) - en beloont hen met aantrekkelijke prijzen. Klaar om u bij deze exclusieve groep aan te sluiten?


Al overtuigd? Zo niet, dan is er nog een prijs die we kunnen aanbieden.

Zodra u zich met succes kwalificeert als Extreme Networks Gold Partner, belonen wij u met onze exclusieve Westcon Go for Golf Build-Out Bundle, ter waarde van meer dan $250! Het bevat een exclusief golfshirt, warme golfsokken en een praktische rugzak voor je volgende golfvakantie.

Hoe kom je daar?

Met Westcon-Comstor aan uw zijde, wordt u in vijf eenvoudige stappen Extreme Networks Gold Partner:

  1. Registreer voor ons exclusieve ‘Go for Gold’ programma
  2. Bespreek uw status met uw Westcon Account Manager en plan met hem de volgende stappen.
  3. Beslis welk Extreme Networks specialisatietraject je wilt volgen
  4. Evalueer uw expertise om te bepalen welke hiaten u moet dichten om de Gold-status te bereiken. Plan de opleiding die u moet volgen om de hiaten te overbruggen, en analyseer uw inkomstengaten om te bepalen hoe u het best uw Gold-inkomstendoelstellingen kunt bereiken.
  5. Voltooi uw certificering en claim uw beloningen!

Klinkt moeilijk? Ga in zee met Westcon!

Vergis u niet - om Gold Partner van Extreme Networks te worden is veel inzet nodig, en u heeft de juiste partner naast u nodig op deze reis. Dit is waar Westcon om de hoek komt kijken. Als uw value-added distributeur helpen wij u het volledige potentieel van Extreme Networks te ontsluiten.

Wij werken al meer dan 20 jaar samen met Extreme Networks. We weten precies hoe we de dagelijkse uitdagingen die channel operations met zich meebrengen moeten aanpakken. Als Extreme Networks’ nummer één distributeur in EMEA hebben we samen jarenlang channel partners ontwikkeld. We werden erkend als de 2022 International Distributor of the Year, wat ons succes benadrukt om partners te helpen groeien met Extreme.

Wij hebben het voordeel van onze eigen Extreme-geaccrediteerde trainingsmogelijkheden. We hebben vorig jaar meer dan 100.000 stuks Extreme apparatuur verscheept en we zijn een Extreme Networks Diamond Distributor met meerdere unieke en innovatieve programma’s.

En als het ingewikkeld wordt, kunt u een beroep doen op onze uitgebreide diensten. Als een mogelijkheid voor een klant uw middelen te boven gaat, kunnen onze getalenteerde experts u helpen. Met onze dienstenportfolio begrijpen wij wat het betekent om echt end-to-end te zijn.

Kortom, we kijken uit naar de race, en hebben er alle vertrouwen in dat we samen over de finish komen en goud pakken!